50 dkg orsótészta,
1 fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
4 evőkanál olívaolaj,
2 kis doboz paradicsom,
bors,
2 db kisebb padlizsán,
2 mozzarella
bazsalikom, kakukkfű
A tésztát sós vízben főzd ki, közben a vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, és pirítsd meg 2 evőkanál olívaolajon. Add hozzá a paradicsomot, sóval, borssal fűszerezd.
A megtisztított padlizsánt vágd vékony szeletekre, majd sózd és borsozd., és tedd bele a paradicsomszószba. A tésztát, keverd a mártásba és öntsd jénaiba, takard be mozzarellával, és süsd 10 percig.
Finom.
A hagymát óvatosan felvágjuk. Először levágjuk az egyik tetejét, majd nagyon óvatosan keresztben felszeleljük, mint egy pizzát, nagyon nagyon vigyázva, hogy a hagyma nagyságától fü...
Elkészítési idő: 1/2 óra1. A mogyorót megpucoljuk, majd finomra daráljuk. 2. Hozzáadjuk, majd jól beledolgozzuk a többi hozzávalót és már kész is.
Elkészítési idő: 30 percSütőt előmelegítem 200 fokra. Burgikat megtisztítom és egy éles késsel sűrűn beirdalom kb a feléig, vigyázva, ne vágjam át teljesen sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom , majd...
Elkészítési idő: