50 dkg orsótészta,
1 fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
4 evőkanál olívaolaj,
2 kis doboz paradicsom,
bors,
2 db kisebb padlizsán,
2 mozzarella
bazsalikom, kakukkfű
A tésztát sós vízben főzd ki, közben a vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, és pirítsd meg 2 evőkanál olívaolajon. Add hozzá a paradicsomot, sóval, borssal fűszerezd.
A megtisztított padlizsánt vágd vékony szeletekre, majd sózd és borsozd., és tedd bele a paradicsomszószba. A tésztát, keverd a mártásba és öntsd jénaiba, takard be mozzarellával, és süsd 10 percig.
Finom.
Amit kell, azt előfőzni, aztán kipanírozni, majd olajjal megkenve sütőben kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban kézi habverővel néhány mozdulattal felvertem a tojást, majd hozzáadtam a sárgaborsólisztet és eldolgoztam. Apránként hozzáöntöttem a tejet és csomómentesre kevertem....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 fokra. Habverővel keverjük össze az olajat, a szójaszószt, a juharszirupot, és a fekete borsot. Zöldséghámozóval vágjuk vékony szeletekre a cukkinit ho...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűMod de preparare PREGĂTIRE 30min Cartofii si cascavalul se rad pe razatoare, pe partea cu ochiuri mici. Intr-un bol amestecam cascavalul si cartofii cu cele doua oua in...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű