1 doboz laskagomba
só, bors, vegeta
paradicsom, paprika (1-1db)
1 fej hagyma
húsleves (vagy alaplé)
A nokedlihez:
tojás
liszt
víz
1 nagy cs. kapor
A nokedlihez a friss kaprot megmosom, összevágom, a nokedlitésztát kikeverem és hozzáadom.
Sós, forrásban lévő vízbe szaggatom és megfőzöm.
A laskát megmosom, megpucolom és a hagymával együtt összevágom. A hagymát kevés forró olajba rakom, megpirítom, rádobom a gombát, majd amikor kicsit lepirult, felöntöm húslevessel (kockából is jó)és fűszerezem. Fedő alatt készre főzöm és nokedlivel tálalom.
Kezdőlap » buli kaja » Egyszerű sajtkrokett Egyszerű sajtkrokett 2014.09.07| buli kaja, előétel, főétel, köret A rántott sajt készítése sokaknak okoz bosszúságot és vallju...
Elkészítési idő:A spenótleveleket forrásban lévő vízbe dobjuk és ahogy megpuhul - max. 1 perc - vegyük ki, majd tegyük félre lecsurogni egy szűrőn. Én most bébispenótot használtam, de persze sima...
Elkészítési idő: 45 percA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, sütőpapírral bélelt formába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket. A karfiolt forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd vi...
Elkészítési idő: