Két kg-krumpli, 1-fej hagyma, só, 1-evő kanál zsír-vagy 1-deci olaj!
A krumplit meghámozom, felkockázom, jól megmosom, és felrakom bő vízben főni, sóval, jó puhára főzöm, amíg fő, addig megdinsztelem a felszeletelt hagymát, megfőtt a krumpli leszűröm, hagyma mentesen rá öntöm a zsírt, jól összetöröm krumpli törővel, és a hagyma szeleteket a krumpli tetejére halmozom! 30-perc alatt kész, tálalható!
Krumpli pucolás előtt felrakom a vizet, és így időt nyerek azzal, hogy hamarabb kész vagyok! ( Én sárga krumplit szoktam venni, mert az nagyon jó és finom! Fontos, hogy mindig jó alapanyagokból főzzünk, mert csak akkor érjük el, a kívánt finomságokat! ( A jó alapanyag, a finom ételek titka!!!! ) Mindig igyekezzünk abba, hogy Bio termékeket vásároljunk. Őstermelőktől, és ne,,, ömlesztett áruból, dohos, penészes, friss legyen!
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.A karfiolt robotgépben aprítsd fel. A morzsalékotkeverd össze a tojással, sajttal, lisztekkel, sütőporral, fűszerekkel. 4. Formázz kb. 2 cm ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyérszeleteket egy sodrófával kinyújtjuk. Tegyünk rá egy szelet sajtot, majd tekerjük fel. Tekerjünk rá egy szelet bacont. Vajazzunk ki egy serpenyőt és közepes lángon kezdjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borsót sós vízben főzzük meg. Az olajat és a vajat melegítsük fel, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát és pirítsuk üvegesre. Utána a rizst forgassuk bele, körülbelül 1 p...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesátlagos 2 adag ELKÉSZÍTÉS A kuszkuszt 3 dl forró, sós vízzel felöntjük, majd lefedjük, és állni hagyjuk. A paradicsomot, a petrezselymet, a paprikát, az egyik citromot és az új...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű