Két kg-krumpli, 1-fej hagyma, só, 1-evő kanál zsír-vagy 1-deci olaj!
A krumplit meghámozom, felkockázom, jól megmosom, és felrakom bő vízben főni, sóval, jó puhára főzöm, amíg fő, addig megdinsztelem a felszeletelt hagymát, megfőtt a krumpli leszűröm, hagyma mentesen rá öntöm a zsírt, jól összetöröm krumpli törővel, és a hagyma szeleteket a krumpli tetejére halmozom! 30-perc alatt kész, tálalható!
Krumpli pucolás előtt felrakom a vizet, és így időt nyerek azzal, hogy hamarabb kész vagyok! ( Én sárga krumplit szoktam venni, mert az nagyon jó és finom! Fontos, hogy mindig jó alapanyagokból főzzünk, mert csak akkor érjük el, a kívánt finomságokat! ( A jó alapanyag, a finom ételek titka!!!! ) Mindig igyekezzünk abba, hogy Bio termékeket vásároljunk. Őstermelőktől, és ne,,, ömlesztett áruból, dohos, penészes, friss legyen!
A rizst alaposan megmossuk, addig, míg a víz tiszta nem lesz, majd hagyjuk lecsöpögni. A hevített olajon megpirítjuk a rizst és a kukoricát, majd felöntjük 1 l forró vízzel (amibő...
Elkészítési idő:Mindent összeleverünk, 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő:A krumplit sós vízben megfőzzük , a hagymát megpároljuk míg színe lesz. öntsük hozzá a puhára főtt burgonyát ízlés szerint fűszerezzük.
Elkészítési idő: