1 kg burgonya, 2 db tojás, 1 pohár tejföl, 10 dkg trappista sajt, fél cs petrezselyem, 3 ek liszt, 1 tk só, késhegynyi őrölt bors, 1 tk vaj, vegeta.
1. A burgonyát megfőzzük és félretesszük, amíg langyosra nem hűl.
2. Ezután hámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd összekeverjük a felvert tojásokkal, a liszttel, a borssal, sóval, vegetával és az egészen apróra metélt petrezselyemmel.
3. Végül hozzáadjuk a tejfölt.
4. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és beleöntjük a masszát.
5. Gazdagon megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben, kb. fél órát sütjük.
6. Idénysalátával tálalhatjuk.
A krumplit megpucoljuk,és félbevágjuk. A tetejüket bevagdossuk és tepsibe sorakoztatjuk őket. Sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott vajjal lekenjük. Előmelegített sütőben kb. 40...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA hagymát és a zöldpaprikát vágd apróra. A paradicsomokat tedd pár másodpercre forró vízbe, így könnyen lehámozható a héja, majd ezt is vágd apróra. Olívaolajon pirítsd meg a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A camembert sajtot előzőleg jól hűtsük be, hogy szépen tudjuk szeletelni, majd egy éles késsel vágjuk 4 egyenlő cikkre, ezután egy tálban egy nagyobb csipet sóval keverjük ki a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA Burgonyát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Kiolajozott tepsibe rétegezzük: Burgonya-kömény,só, bors-hagyma. Amíg el nem fogynak a hozzávalók. Minden réteget meglocsolunk...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű