20-25 deka finomra szelt főtt sonka, fél kiló pizzatészta, fél csésze paradicsommártás, 10 dkg szeletelt mozzarella, olaj, tojás
1. A tészta egyik felére rákenem a paradicsomot, elosztom rajta a sonkát, majd a lecsurgatott, szeletelt mozzarellát.
2. Ráhajtom a tészta másik felét és összenyomkodom a széleinél, tetejét megszurkálom és bekenem tojással, majd a sütőben szép pirosra sütöm.
A tésztának csak az egyik oldalát pakolják meg, ráhajtják a másik oldalt, összenyomkodják a széleit és megszurkálják, hogy a benne keletkező gőz fel ne robbantsa.
A hozzávalókat eldolgozzuk, majd sütőpapíron kör alakúra formázzuk. 10 percig sütjük, majd rátesszük a kívánt feltéteket és még 8 percig sütjük 180C°-on.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA langyos vízben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk (kb. 10 perc). A liszteket átszitáljuk (a szitán fennmaradó rostokat hozzáöntjük az átszitált lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit a robotgép üstjébe tesszük és alaposan kidagasztjuk, majd letakarva 60 percig pihentetjük A paradicsomnak kikaparjuk a magjait, a húsos részt felaprítjuk az o...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes