2 kg káposzta, 2 kg uborka, 1 kg vöröshagyma, 0,5 kg lila hagyma, 2 kg zöld paradicsom, 2 kg paprika, 1 kg sárgarépa, 15 dkg só, 40-50 dkg cukor, 3 dl ecet (20%), 1 ek bórkén, és majd minden üveg aljára 5 szem egész feketebors, amelyik üveget pedig csípősre szeretném, abba majd az oldalára láthatóan beledugok 2-3 db chilit (lilát-zöldet- pirosat vagy sárgát)
1. Van amikor egy napig hagyom állni, és simán beteszem az üvegekbe.
2. Ha sietős a dolog, nincs állásidő csak pár óra, akkor a csali megy az üvegbe, és a keletkezet levet megmérem, felforralom és egyenletesen elosztom az üvegeken
3. A többi lé magától kioldódik mire fogyasztásra kerül.
Legyalultam az uborkát, kb 80 dkg.. ehhez 20dkg hagymát is... így lett egy kiló... alaposan egybeforgattam.. én egy csokor kaprot is vágtam közé... Tehát a hozzávalókat egy kiló...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVékonyra szeletelni a hozzávalókat és 24 órát állni hagyni kavargatni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDați morcovii prin răzătoarea medie (manual sau cu ajutorul robotului de bucătărie). 2.Tăiați ardeii în fâșii. 3.Tăiați ceapa și roșiile în cuburi mici și, respectiv, medii (...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű