20 dkg finom liszt, 3,5 dl tej, 1,5 dl tejszín, 2 tojás, 5 dkg barna cukor, 2 cs vaníliás cukor, 0,5 ek sütőpor, csipetnyi só, a tepsi kikenéséhez vaj vagy zsír, magvalt cseresznye kb. 40-50 dkg)
1. A tészta hozzávalóit alaposan elkevertem.
2. A tepsit kikentem, belepakoltam a cseresznyét, ráöntöttem a masszát.
3. 200 fokon sütöttem, kellett neki vagy 50 perc minimum, valahogy nagyon lassan akart átsülni.
Keverj el 60 dkg túrót 30 dkg joghurttal és 3 evőkanálnyi frissen facsart citromlével. Áztass be 6 zselatinlapot, majd nyomkodja ki, s olvassza fel 1,5 dl vízben 5 dkg cukorral. Do...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd be a sütőt 150 fokra, vajazd ki a 23 cm-es tortaformát, és bélelj ki egy tepsit alufóliával – a sajttorta sütés közben “ereszt”, szóval később ne a sütődet vagy a tepside...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Biskvit-18 žlica šećera,6 jaja,1 mala šalica ulja i 1 mala šalica mlijeka,9 žlica brašna,1 prašak za pecivo ,2 žlice kakao-a Fila- 3 jaja,5 žlica štaub šećera,10 dag čokolade...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 190 C-ra. Béleljünk ki sütőpapírral a legnagyobb átmérőjű kapcsos tortaformát. Először a tésztát készítsük el. A lisztet keverjük el a porcukorral, majd gyúr...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: Közepes