20 dkg finom liszt, 3,5 dl tej, 1,5 dl tejszín, 2 tojás, 5 dkg barna cukor, 2 cs vaníliás cukor, 0,5 ek sütőpor, csipetnyi só, a tepsi kikenéséhez vaj vagy zsír, magvalt cseresznye kb. 40-50 dkg)
1. A tészta hozzávalóit alaposan elkevertem.
2. A tepsit kikentem, belepakoltam a cseresznyét, ráöntöttem a masszát.
3. 200 fokon sütöttem, kellett neki vagy 50 perc minimum, valahogy nagyon lassan akart átsülni.
A tojássárgájákat a cukorral, vaníliás cukorral és a szoba-hőmérsékletű vajjal habosra keverem. Hozzáadom a túrót is, habverővel elkeverem. A tejet felmelegítem. A zselatin csomóme...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűTálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk, ha a tészta sűrűvé vált kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 40 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd ketté vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpehely lisztet, édesítőt, fűszereket, diót, áfonyát, sütőport egy tálba raktam! Egy másikba a kókusz tejjel , lenmaggal, olvasztott margarinnal tojás állagú pépet készítettem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű