60 dkg csirkecomb, 20 dkg gomba, 4 dkg margarin, só, bors, majoránna
1. A csirkecomb bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, és a megtisztított felszeletelt gombát a hús meg a bőr közé csúsztatjuk.
2. Utána a húst fűszerekkel, margarinnal bedörzsöljük, és tűzálló tálra fektetve a sütőben kb. egy óráig sütjük
A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegdinszteljük a hagymát, megpirítjuk a csirkét (érdemes egy kis csípős ízt hozzákeverni). Ha megpirult hozzákeverjük a két kanál mogyorókrémet. A végén egy teáskanálnyi édesítőt a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és 4-5 szeletre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezt követően egy kiolajozott tepsibe tesszük a hússzeleteket. A pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű