60 dkg csirkecomb, 20 dkg gomba, 4 dkg margarin, só, bors, majoránna
1. A csirkecomb bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, és a megtisztított felszeletelt gombát a hús meg a bőr közé csúsztatjuk.
2. Utána a húst fűszerekkel, margarinnal bedörzsöljük, és tűzálló tálra fektetve a sütőben kb. egy óráig sütjük
1. lépés A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával összekeverjük, és a csirkecombokat megmártjuk benne. 2. lépés Kiolajozott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Kenjük be a fűszerkeverékkel a combokat. 2. A bőrt húzzuk fel és tömködjük meg a szelet sajtokkal. 3. Egy sütőben használható jénaiba, vagy bármibe beleöntjük a tejet és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat megfőzzük és a paprikával, paradicsommal és újhagymával együtt szeletekre vágjuk. 2. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz