60 dkg csirkecomb, 20 dkg gomba, 4 dkg margarin, só, bors, majoránna
1. A csirkecomb bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, és a megtisztított felszeletelt gombát a hús meg a bőr közé csúsztatjuk.
2. Utána a húst fűszerekkel, margarinnal bedörzsöljük, és tűzálló tálra fektetve a sütőben kb. egy óráig sütjük
Megmossuk a csirkemell filét, a vizet lecsepegtetjük, majd késsel kinyitjuk, vigyázunk hogy lehetőleg ne lyukadjon meg, majd sózzuk, borsozzuk. A mangold levelet, belemártjuk for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSok hagymát megdinsztelek, paprikázom, ráteszem a szárnyat "pörkölöm" őket. Amikor már úgy gondolom hogy jó, (vagy már nem tudom "leégés" nélkül folytatni) adok hozzá vizet. Kevese...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet. A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű