15 dkg feta sajt, 2 db főtt tojás (8 percesek, ne legyen teljesen kemény a sárgája), 2 ek tejföl, metélőhagyma, csipet bors
1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb.
2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz.
3. Tegyél hozzá egy kis borsot, sózni nem kell mivel a feta önmagában is sós.
A tonhalkonzervről leöntjük a levét (ha olajos, akkor az olajat), majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a joghurtot, a majonézt, az uborkát, a hagymát és a fűszereket, majd jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt. 2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz érett avocado húsát villával krémesre nyomkodom. Belekeverem a hozzávalókat, hűtve tálalom. Vigyázzunk a fokhagymával, ne nyomja el a többi ízt. Az újhagyma elhagyható, díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz