15 dkg feta sajt, 2 db főtt tojás (8 percesek, ne legyen teljesen kemény a sárgája), 2 ek tejföl, metélőhagyma, csipet bors
1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb.
2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz.
3. Tegyél hozzá egy kis borsot, sózni nem kell mivel a feta önmagában is sós.
A paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük. 2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz. 3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vörösh...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük (másnapi fasírthoz tökéletes). 2. A zsemlék belsejét megkenjük vajjal, fűszerezzük, beletesszük a felvágottat, a kolbászt, r...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Félbevágom az avokádót, a belsejét egy tálba kanalazom és kissé szétnyomkodom villával. 2. A cukkinit meghámozom,majd apróra kockázom ( amilyen apróra csak megy). A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű