fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megszurkáljuk, majd egészben, 1 óra alatt megsütjük 170 fokos sütőben, végül a héjából kikaparjuk. Amikor kissé kihűltek, feldaraboljuk, és turmixgépbe tesszük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA snidlinget egész apróra vágjuk. A lazacról leöntjük az olajat, leitatjuk a felszínét papírtörülközővel, és pici darabokra vágjuk. Ezután összekeverjük a mascarponéval a hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA juhtúrót és a tejfölt egy tálba tesszük. A kápia paprika magjait és ereit eltávolítjuk, majd kis kockákra vágva a tálba tesszük. A petrezselymet finomra vágva hozzáadjuk, majd me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű