fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
Összekeverjük az ízesítőket a vajjal. Egy darabka folpackra halmozzuk, feltekerjük, rúddá formázzuk, a két végénél öszecsavarjuk, behűtjük, ha kifagyott, a fóliában hagyva csini c...
Elkészítési idő: 30 perc1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. 2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az aprór...
Elkészítési idő:1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel....
Elkészítési idő: