fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
A sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük. 2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá. 3. Néhány órára hűtőszekrényb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vajat közepes-lassú tűzön megolvasztjuk (nem keverjük meg!), felforraljuk, ezáltal a tejfehérje és a tejcukor kiválik. Az olvadt vaj tetején hab jelenik meg, az aljára pedig lesü...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA paradicsomokat bevágjuk és leöntjük forró vízzel, majd lehúzzuk a héjukat és feldaraboljuk őket. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és rádobjuk a paradicsomokat, a karikákra vá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű