fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat forrástól számítva 8 percig főzzük majd vegyük le a tűzről és szedjük át egy tál hideg vízbe. Pár perc elteltével pucoljuk meg mindet. 2. Vágjuk félbe, hogy könny...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serenyőben, a zsíron puhára dinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított májat, a fűszerkeveréket és 15 perc alatt készre sütjük. Beletesszük a tejszínt, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű