6 keményre főzött tojás, 1 db hagyma, 1 ek mustár, 2 dl tejföl, 1 ek petrezselyem, tengeri só
1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod.
2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az apróra vágott petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
A sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: KönnyűA padlizsánokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm. Hosszában felbevágom és lapjával lefele, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatom. 220 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű