menu

Családireceptkönyv.hu

Pikáns tojáskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


6 keményre főzött tojás, 1 db hagyma, 1 ek mustár, 2 dl tejföl, 1 ek petrezselyem, tengeri só

Elkészítés:


1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod.

2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az apróra vágott petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

 Pikáns tojáskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a fölt és a mustárt, ma...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Márványkrém
Márványkrém

A vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Bazsalikomos sajtkrém
Bazsalikomos sajtkrém

1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk