menu

Családireceptkönyv.hu

Pikáns tojáskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


6 keményre főzött tojás, 1 db hagyma, 1 ek mustár, 2 dl tejföl, 1 ek petrezselyem, tengeri só

Elkészítés:


1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod.

2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az apróra vágott petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

 Pikáns tojáskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Csirkés toast
Csirkés toast

A sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Matbucha (matbuha) szósz
Matbucha (matbuha) szósz

A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Kenőke
Kenőke

A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...

Elkészítési idő: 30 pec
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm. Hosszában felbevágom és lapjával lefele, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatom. 220 fokra előmelegített...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk