burgonya, zsír, vöröshagyma, bors, só
1. A burgonyát hámozd, főzd meg sós vízben, s csepegtesd le.
2. Közben kevés zsíron piríts világossárgára kis kockákra vágott vöröshagymát.
3. A főtt krumplit törd péppé, sózd, borsozd, s közben keverd hozzá a pirított vöröshagymát is.
Teflon serpenyőben hevítsük fel a kókuszolajat közepes lángon, adjuk hozzá a kelbimbót és kb. 8 perc alatt pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vizet, tegyünk rá fedőt és újabb 8-10 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan mossuk meg a burgonyát és mindegyiket böködjük meg egy villával. A burgonyát tegyük a sütőbe és 180 fokon süssük 45 percen keresztül. A sütési idő függ a burgonyák méretét...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát és a köményt megtisztítjuk, összekockázzuk, a hagymákat felaprítjuk. Belepakolásszuk egy zsírral kikent tepsibe, meghintjük a fűszerekkel és nagyon kevés vizet ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát mosd meg, és vágd fel vékony szeletekre, vagy karikázd fel. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd el sóval, borssal, aprított petrezselyemmel, bazsalikommal, fokh...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű