3-400 g krumpli, kockázva, 2 ek olíva olaj, 1 ek egész római kömény, 6 gerezd fokhagyma aprítva, 1 tk kurkuma, só, 2 tk őrölt chili, 2 db zöld chili aprítva
1. Hevíts olajat egy serpenyőben, dobd bele a római kömény magokat és a fokhagymát. Pirítsd egy percig, de vigyázz, ne égjenek oda.
2. Dobd bele a krumplit, és a szeletelt zöld chili jó részét, és keverd jól össze.
3. Sózd, és szórd rá az őrölt chilit és a kurkumát. Keverd.
4. Fedd le, és főzd nagyon alacsony hőfokon legalább 10 percig, vagy amíg a krumpli megpuhul.
5. Vedd le a fedőt, emeld a hőt, és süss szép színt a krumplira.
6. Szórd rá a maradék szeletelt, zöld chilit, keverd össze, és tálald magában, vagy köretként.
A burgonyát megmossuk, szárazra töröljük és cikkekre vágjuk. Enyhén sós vízben, 8-10 percig előfőzzük, majd leszűrjük, meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a borssal, a fűszerpapr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat hámozzuk meg, majd hosszanti irányban vágjuk félbe. 2. Sózzuk, borsozzuk alaposan. 3. Sütőtepsiben osszuk el egyenletesen a pecsenyezsírt, majd erre tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban lereszeljük a cukkinit és a burgonyát. Ízesítsük sóval, és hagyjuk állni 10 percig. A cukkinit és a burgonyát lecsepegtetjük. Egy szűrőszűrő segítségével erősen ny...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű