50 dkg káposzta
30 dkg rizs
1 fej vöröshagyma
1 kanál zsír
1 kák. ételízesítő
só
A káposztát legyaluljuk és besózva állni hagyjuk. Egy kanál zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a sóból kinyomott káposztát és aranysárgára pirítjuk. Belekeverjük a rizst, felöntjük fél liter vízzel, teszünk bele egy kávéskanál ételízesítőt és fedő alatt - kis lángon - puhára pároljuk.
A krumplit megtisztítjuk és vastagabb hasábokra vágjuk. Összekeverjük az olajat, paradicsompasztát, fűszerpaprikát, só, borst és ráöntjük a krumplira, összekeverjük. Egy sütőpapírr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Meghámozzuk és megmossuk a céklát, majd nagyon vékony szeletekre vágjuk. Olajat forrósítunk, és a céklakarikákat hirtelen megsütjük, majd konyhai törlőpapírra sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A camembert sajtot előzőleg jól hűtsük be, hogy szépen tudjuk szeletelni, majd egy éles késsel vágjuk 4 egyenlő cikkre, ezután egy tálban egy nagyobb csipet sóval keverjük ki a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverjük. Sóval, borssal, szerecsendióval és res...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű