4 db tojás, 4 ek hideg víz, 20 dkg porcukor, 18 dkg liszt, 2 dkg kakaópor, 1 cs vaníliás cukor, 1 tk sütőpor, 1 ek. olaj
1. A tojásokat ketté választjuk. A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük,apránként adjuk hozzá a cukrokat ,kemény habbá verjük.
2. A lisztet a kakaóporral,sütőporral összekeverjük.
3. A cukros kemény habhoz házzá keverjük a tojássárgákat,majd az olajat és a kakaóval ,sütőporral elkevert lisztet.
4. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük.
A sütő ajtóját nem nyitogatjuk!
A tepsi mérete:
23 ×38 cm
A margarint az összetört túróval habosra keverjük, majd hozzá adjuk a vaníliás cukrot, citromhéjat, rumba áztatott mazsolát és végül a cukrot. A piskóta lapot barackízzel megkenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra tördeljük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat és a cukrot, a vaníliás cukrot, majd a habot és robotgéppel összedolgozzuk. Ezt követően sütőformába, vagy egy n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A kapcsos sütőformát (26 cm-es átmérőjű) kivajazzuk, lisztezzük. A sütőt előmelegítjük. Elkészítés: A hozzávalókat egy keverőedénybe tesszük, és kézi robotgéppel (d...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA-tól Z ig
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű