25 dkg juhtúró, 25 dkg vaj, 25 dkg krémsajt, mustár, törött köménymag, piros paprika, só, újhagyma
1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
A finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük az ízesítőket a vajjal. Egy darabka folpackra halmozzuk, feltekerjük, rúddá formázzuk, a két végénél öszecsavarjuk, behűtjük, ha kifagyott, a fóliában hagyva csini c...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű