50 dkg túró, 20 dkg vaj, 5 dkg vöröshagyma, 5 g őrölt kömény, 1 dkg só, 1 dkg pirospaprika
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.
Az áttört tehéntúrót simára keverjük a majonézzel, a fűszerekkel,és a szétzúzott fokhagymával,pirított kenyérre kenve már fogyasztható is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. 2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, majd a kockára vágott cukkinit. 2. Fűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, cukrot, mustárt, és puhára pároljuk. Kihűtjük. 3. Bot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű