50 dkg túró, 20 dkg vaj, 5 dkg vöröshagyma, 5 g őrölt kömény, 1 dkg só, 1 dkg pirospaprika
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.
A csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A héjától megszabadított kolbászt kisebb darabokra vágjuk. 2. Késes aprító tartályába tesszük, majd a vajjal, a tejföllel és a sajtkrémmel összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot és a fetát botmixerrel krémesítjük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és addig keverjük, amíg sima, krémes állagot nem kapunk. Ezután hozzáadjuk a tejfölt va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHámozd meg, és magozd ki az avokádót. Tedd az alapanyagokat egy edénybe és turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Mártogatósként tálald nyers paprikával, ubo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű