50 dkg túró, 20 dkg vaj, 5 dkg vöröshagyma, 5 g őrölt kömény, 1 dkg só, 1 dkg pirospaprika
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben üvegesre pirítjuk egy kevés olajon. A lencsét leszűrjük, és egy aprítóba rakjuk a hagymával együtt, majd alaposan lezúzz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felezd el hosszában az avokádót, szedd ki a magját, és a húsát kanalazd egy tálba. 2. Villával törd darabosra 3. Keverj bele nagyon finomra vágott lilahagymát 4. Szintén mehe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű