menu

Családireceptkönyv.hu

Mézes pálinka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 dl gyümölcspálinka, 2-3 dl méz

Elkészítés:


1. A mézet melegítsd fel, hogy folyós állagú legyen, majd még melegében keverd össze a pálinkával.

2. Alaposan rázd össze, és hűvös helyen (nem a hűtőszekrényben) hagyd kihűlni.

Trükkök, tippek, praktikák:


Érdemes felhasználása előtt egy-két héttel korábban elkészíteni.

Mézes pálinka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Rita
Cukormentes barackos ivójoghurt
Cukormentes barackos ivójoghurt

A barackot meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, majd mixerbe rakjuk. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és krémesre keverjük. Jól lehűtve fogyasszuk.

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyers citrusos répalé
Nyers citrusos répalé

A hozzávalókat ledzsúszoljuk, és egy nagyon finom, üdítő italt kapunk!

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi ketchup
Házi ketchup

A hozzávalókat a alaposan megmossuk, pucoljuk meg a két fajta hagymát.Vágjuk fel a paradicsomot, paprikát, fokhagymát, vöröshagymát, zellert.Rakjuk egy nagyobb edénybe, adjuk hozzá...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
Gyömbérszörp
Gyömbérszörp

A gyömbért a citromszeletekkel egy nagy tálba tesszük, felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, és egy éjszakára állni hagyjuk. Másnap feltesszük főni, hozzáadunk fél liter vizet és a n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk