burgonya, kevés olívaolaj, fokhagyma, mustár, csemegekukorica, só, bors, ízlés szerint egyéb fűszerek
1. A krumplit jól megmosom és héjában megfőzöm, nem túl puhára.
2. Ezután félbevágom, a közepét kiskanállal kivájom.
3. A kivájt krumplit összekeverem kis olívaolajjal, felaprított fokhagymával, mustárral.
4. Fűszerezem, végül hozzáadom a kukoricát is.
5. A pépet a kivájt krumplikba töltöm és grillezőben vagy sütőben kb. 10 percig sütöm.
A burgonyát alaposan mossuk meg, majd méretétől függően vágjuk félbe vagy negyedekre. A feldarabolt burgonyát tegyük keverőtálba, ízesítsük sóval, borssal és füstölt paprikával....
Elkészítési idő: 10+40 perc Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal egy tálban felforraljuk. Ha a tej felforrt, akkor elzárjuk alatta a lángot, és a sóval, borssal elkevert lisztet hozzáadjuk. Gyors mozdulatokkal addig kavarjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát meghámozom és felkockázom, majd egy jénaiba dobom. Megszórom a fűszerekkel, meglocsolom olajjal, ráteszem a tetőt, és betolom a sütőbe 160 fokra. (leggazdaságosabb ha épp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalót - a zsemlemorzsát kivéve - gyúrd egységes masszává. 2. Készíts belőle nagyobb diónyi golyókat, majd hempergesd meg a zsemlemorzsában. 3. Forró olajban...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű