Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Párolt káposzta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg fejes káposzta, 2 ek étolaj, só, köménymag, ecet, pici vöröshagyma, kevés cukor

Elkészítés:


1. Lábasban az olajat felforrósítjuk, cukrot teszünk bele és világos barnára pirítjuk.

2. Hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, megszórjuk köménymaggal, ecetet öntünk rá és beletesszük a vékony metéltre vágott káposztát.

3. Jól összekeverjük, és fedő alatt, többszöri keverés közben készre pároljuk.

Párolt káposzta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Krumplipüré
Krumplipüré

A krumplit megmossuk, meghámozzuk, apró kockára vágjuk. Egy fazékba feltesszük annyi vízbe főni, amennyi ellepi. Ízlés szerint sózzuk. Ha puha a krumpli, leszűrjük. Hozzáadjuk a v...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizibizi
Rizibizi

A rizst a szokásos módon elkészítjük A borsót pároljuk vagy konzervet használunk és összekeverjük a rizzsel Formába rakjuk és tálaljuk

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Burgonya gratin
Burgonya gratin

A burgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk és karikára vágjuk. A sütőtálat kivajazzuk és a burgonya szeleteket rétegezzük úgy, hogy részben fedjék egymást. Minden réteget sózunk, bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar TEPSIS KARFIOL ROPOGÓS BACONNEL
Avatar Kobza Zsanett Kedvelnék
TEPSIS KARFIOL ROPOGÓS BACONNEL

A sütőt 170 fokra előmelegítjük. Egy serpenyőben felmelegítjük a vajat. Belerakjuk a fokhagymát, a lisztet, jól elkeverjük, majd tejjel felöntjük. Csomómentesre elkeverjük, ha szü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk