1 kg fejes káposzta, 2 ek étolaj, só, köménymag, ecet, pici vöröshagyma, kevés cukor
1. Lábasban az olajat felforrósítjuk, cukrot teszünk bele és világos barnára pirítjuk.
2. Hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, megszórjuk köménymaggal, ecetet öntünk rá és beletesszük a vékony metéltre vágott káposztát.
3. Jól összekeverjük, és fedő alatt, többszöri keverés közben készre pároljuk.
A sárgarépát pucoljuk, majd mossuk meg. A megtisztított sárgarépát daraboljuk fel tetszőleges méretű hasábokra. A répákat helyezzük tepsibe, tegyük melléjük a fokhagymagerezdeke...
Elkészítési idő: 35 perrc Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, és bélelj ki sütőpapírral egy tepsit. 2. Szedd virágjaira a karfiolt, majd daráld le olyan apróra, hogy a 3. Főzd meg a karfiolt (elég, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 220 fokra. A batátákat tisztítsuk és hámozzuk meg, vágjuk őket körülbelül másfél-két centiméter vastag hasábokra. Törekedjünk arra, hogy egyforma darabok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy keverőtálban keverd össze a csicseriborsólisztet, vizet, sót, fokhagyma-granulátumot, paprikát ízlés szerint. Tedd félre, hogy besűrűsödjön. Sűrű palacsintatészta állagún...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű