12 db kisebb zöldpaprika, só, őrölt bors, 0,5 dl olaj, 18 dkg rizs, 2 db KNORR zöldségleves kocka, 1 db nagy pritamin paprika, 1 cs petrezselyem, 25 dkg eidami sajt, 1 dl olívaolaj
díszítéshez: friss petrezselyem
1. A zöldpaprikákat kicsumázzuk, és belül sóval, borssal fűszerezzük.
2. A forró olajon fehéredésig sütjük a rizst, majd felöntjük a rizshez képest dupla mennyiségű forró vízzel, és belemorzsoljuk a zöldségleves kockákat.
3. Ha felforrt megkeverjük, és fedővel letakarva, takaréklángon 20 percig pároljuk.
4. Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a kockákra vágott piros paprikát, a sajtot, és az aprított petrezselymet.
5. Jól összekeverjük, majd megtöltjük vele a paprikákat.
6. Az olívaolajat tepsibe öntjük, belefektetjük a paprikákat, és 200 C-os sütőben néha megforgatva, minden oldalukat pirosra sütjük.
7. Tálaláskor a töltött sült paprikákat tányérra fektetjük, friss petrezselyemmel díszítjük, és forrón kínáljuk.
A nyers krumplit meghámozzuk, és vékony (3-5 mm) karikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a tejszínnel, a sóval, borssal, szerecsendióval, s mindezt jól összeforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit 2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket 3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKockára vagy csíkokra forrástól számítva 15 percig fözöm majd sütőpapiros tepsibe teritem fözereze, és 19 fokon pirulásik sütöm :D 1. A burgonyát azonos méretű, vastag hasábokr...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tortillához a hozzávalókat robotgépben összedolgozzuk, megszórjuk kevés lisztel és 10 percig pihentetjük. Ezután lisztezett deszkán gyors mozdulatokkal átgyúrjuk és 12 részre osz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű