12 db kisebb zöldpaprika, só, őrölt bors, 0,5 dl olaj, 18 dkg rizs, 2 db KNORR zöldségleves kocka, 1 db nagy pritamin paprika, 1 cs petrezselyem, 25 dkg eidami sajt, 1 dl olívaolaj
díszítéshez: friss petrezselyem
1. A zöldpaprikákat kicsumázzuk, és belül sóval, borssal fűszerezzük.
2. A forró olajon fehéredésig sütjük a rizst, majd felöntjük a rizshez képest dupla mennyiségű forró vízzel, és belemorzsoljuk a zöldségleves kockákat.
3. Ha felforrt megkeverjük, és fedővel letakarva, takaréklángon 20 percig pároljuk.
4. Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a kockákra vágott piros paprikát, a sajtot, és az aprított petrezselymet.
5. Jól összekeverjük, majd megtöltjük vele a paprikákat.
6. Az olívaolajat tepsibe öntjük, belefektetjük a paprikákat, és 200 C-os sütőben néha megforgatva, minden oldalukat pirosra sütjük.
7. Tálaláskor a töltött sült paprikákat tányérra fektetjük, friss petrezselyemmel díszítjük, és forrón kínáljuk.
Gyúrja a tésztát 1-2 evőkanál növényi olaj Fedjük le a fóliát, és hagyjuk 30 percig pihenni Zsírja az ujjait zöldségolajjal részvény A golyók szerepe 5-7 perc Hőföldön lévő...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűHámozzuk és mossuk meg a burgonyát, és vágjuk vékony szeletekre. Tisztítsuk meg a hagymát, és karikázzuk fel. Rendezzük el a burgonyát és a hagymát egy jókora extravastag alufólián...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd a héját eltávolítjuk. Forró serpenyőben megpirítjuk a kockára vágott sonkát. A petrezselyemzöldet és a snidlinget/újhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet és a vizet egy edénybe öntjük, hozzáadunk egy csipet sót és felforraljuk. Ha a folyadék már forr, hozzáadjuk a darát és pár percig főzzük (amíg be nem sűrűsödik kása állagú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű