rizs, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, tojás, petrezselyem, vaj, sajt, bors, só
1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon.
2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre.
3. A rizst párold puhára és add hozzá a répát, a borsót, az apróra kockázott tojást.
4. Sózd, borsozd, keverj hozzá reszelt sajtot és tálalás előtt sütőben melegítsd össze az egészet.
A tojást, a tejfölt és a fűszereket jól összekeverjük, ebből lesz a tojásos alap. Vékonyan olajozott sütőpapírra, vagy alufóliára öntjük, forró sütőben megsütjük kb. 10 perc alatt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a répát, és reszeljük le. A hagymát vágjuk vékony karikákra. Kevés vízben kezdjük el párolni a hagymát, majd amior kezd áttetszővé válni, adjuk hozzá a sárgarépát, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűcsirkecombok fűszerezése A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tegyük félre, amíg a „mázat” elkészítjük. Keverjük a szójaszószt a barna cukorral egészen addig, a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes