rizs, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, tojás, petrezselyem, vaj, sajt, bors, só
1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon.
2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre.
3. A rizst párold puhára és add hozzá a répát, a borsót, az apróra kockázott tojást.
4. Sózd, borsozd, keverj hozzá reszelt sajtot és tálalás előtt sütőben melegítsd össze az egészet.
A felmelegített olajon futtassuk át a mexikói vegyes köretet úgy, hogy intenzíven szórjuk meg morzsolt majorannával és mérsékelten sóval. Kevés vízzel felengedve pároljuk meg puhár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk. Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a m...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű. Egy 22-24 cm átmérőjű tűzálló tálat vastagon kikenünk vajjal/margarinnal, a maradékot felolvasztjuk. A sajtot finomra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és uborkagyalun vékony kar...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú szeletekre. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű