rizs, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, tojás, petrezselyem, vaj, sajt, bors, só
1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon.
2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre.
3. A rizst párold puhára és add hozzá a répát, a borsót, az apróra kockázott tojást.
4. Sózd, borsozd, keverj hozzá reszelt sajtot és tálalás előtt sütőben melegítsd össze az egészet.
A sárgarépát pucold meg, majd alaposan mosd meg. Ha vastag, hosszában vágd kettő-négy részre. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Rakd a répákat sütőpa...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vizet a leveskockával felforraljuk, és a burgonyát belerakva megfőzzük, majd leszűrjük. 3 evőkanál olajat a tojással, a mustárral, a kaporral, az ecettel meg a citromlével össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan mosd meg, és főzd meg héjában. Ha megfőtt, húzd le a héját, és karikázd fel. A hagymát pucold meg, és szintén vágd karikákra. Egy tálba tedd bele a majonézt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrtam és egy órára a hűtőbe tettem. Majd gombócokat formáztam és 5 perc alatt kifőztem. A mandulát és darált kesudiót megpirítottam, egy kis édesítőt keverte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű