25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.
2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 doboz olajos szardíniát össze kell törni villával, elkavarni 10 dk vajjal, 2 db apróra vágott kemény főtt tojással, majd mikor kész, belekeverni - de nem szétnyomva - 15 dk ribiz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű