Családireceptkönyv.hu

Szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl

Elkészítés:


1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.

2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.

Szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Ajvár
Ajvár

A padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Camambert sajtos kence
Camambert sajtos kence

A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Guacamole
Guacamole

Az avokádót ketté vágom, egy kanál segítségével tálba kaparom a belsejét és villával összetöröm. Hozzáadom a lime kifacsart levét, sózom, borsozom, mehet bele az apróra vágott lila...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Csicseriborsó krém
Csicseriborsó krém

A csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk