25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.
2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA margarint felmelegítjük egy lábasban. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a paprikát. Kb 15 percig pároljuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a májat...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyűa Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű