menu

Családireceptkönyv.hu

Szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl

Elkészítés:


1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.

2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.

Szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás sajtkrém
Fokhagymás sajtkrém

1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Szardíniás kence
Szardíniás kence

1 doboz olajos szardíniát össze kell törni villával, elkavarni 10 dk vajjal, 2 db apróra vágott kemény főtt tojással, majd mikor kész, belekeverni - de nem szétnyomva - 15 dk ribiz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás tojáskrém
Gombás tojáskrém

1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)

A padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk