25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, pirosarany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni.
2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
A padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót ketté vágom, egy kanál segítségével tálba kaparom a belsejét és villával összetöröm. Hozzáadom a lime kifacsart levét, sózom, borsozom, mehet bele az apróra vágott lila...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű