tej, vaj, liszt, cukor, tojássárgája, só
1. Azonos mennyiségű lisztből és vajból készíts világos rántást.
2. Öntsd fel tejjel, sózd meg (esetleg adj hozzá kevés cukrot is), s lassú tűzön forrald 15-20 percig.
3. Diónyi vajjal kever el (literenként) 2 tojássárgáját, s folyamatos keverés mellett lassan add hozzá a forró tejet.
A hagymát apró kockára vágjuk, a zöldségeket karikára, a burgonyát kockára. A hagymát zsiradékon fedő alatt puhára pirítjuk, rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a zöldségeket és fedő...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA lereszelt fokhagymát a vajon átmelegítjük, rádobjuk a kis kockákra vágott lazacfilét, sózzuk, csipet (ízlés szerint mehet több is!) chilipaprikával megszórjuk, borsozzuk, citromo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHogyan készítjük: a zöldségeket kókuszolajon pirítsd meg,, kivéve a paradicsomot és a káposztát. Azután forrald vízzel fel őket, hozzáadva a káposztát és paradicsomot. Főzd, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót a gépbe helyezzük, a leves programot bekapcsoljuk, kb 20 perc alatt elkészül a leves! Pirított paleos kenyér croutonnal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű