1 kg krumpli, 2 ek liszt, 5 dkg vaj, 1 tojássárgája, 1,5 dl tejszín, reszelt sajt
1. A krumplit megfőzzük, majd összetörjük.
2. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojássárgáját és a lisztet.
3. Egy tepsit vastagon kikenünk vajjal, és belerakjuk a krumplit, a tejszínnel lelocsoljuk, és sütőbe tesszük.
3. Amikor már félig megsült, ráreszeljük a sajtot, és pirosra sütjük.
A krumplit meghámozzuk, a reszelő durvábbik részén lereszeljük. Megszórjuk a sóval, kicsit állni hagyjuk, míg levet ereszt. Beleütjük a tojásokat, megborsozzuk, alaposan összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudac...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűQuinoa, ahogy én készítem Ha átmostad a quinoat, akkor érdemes először csak a serpenyőbe önteni olaj nélkül, hogy megszáradjanak némileg a szemek, máskülönben nagyon pattogna. M...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTeflon serpenyőben hevítsük fel a kókuszolajat közepes lángon, adjuk hozzá a kelbimbót és kb. 8 perc alatt pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vizet, tegyünk rá fedőt és újabb 8-10 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű