250 g tepertő (finomra darált), 1 db hagyma - vörös, 2 gerezd fokhagyma, 1 csapott ek ketchup, 1 ek majonéz, 2 bő ek vaj, 1 csipet bors - fekete (őrölt), 1 nagy csipet só, 1 kk pirospaprika (őrölt)
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3. A krém el is készült.
4. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető.
5. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBotmixerrel (vagy turmixgépben) pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlössajtot, és a fokhagymakrémet. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. Elkészítés: A löncshúst apró d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszetörjük villával az avokádót összekeverjük a joghurttal, belereszeljük a fokhagymát, apróra kockázzuk a lila hagymát és a paradicsomot. A lime levét és a fűszereket a végén adj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű