250 g tepertő (finomra darált), 1 db hagyma - vörös, 2 gerezd fokhagyma, 1 csapott ek ketchup, 1 ek majonéz, 2 bő ek vaj, 1 csipet bors - fekete (őrölt), 1 nagy csipet só, 1 kk pirospaprika (őrölt)
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3. A krém el is készült.
4. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető.
5. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
1. A héjától megszabadított kolbászt kisebb darabokra vágjuk. 2. Késes aprító tartályába tesszük, majd a vajjal, a tejföllel és a sajtkrémmel összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt grill módban előmelegítjük maximum hőfokon. A feltéthez egy tálba nagy lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit, a sajtot (én trappistát használtam) és a hagymát. Összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat. 2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatosan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. 2. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű