menu

Családireceptkönyv.hu

Tepertőkrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


250 g tepertő (finomra darált), 1 db hagyma - vörös, 2 gerezd fokhagyma, 1 csapott ek ketchup, 1 ek majonéz, 2 bő ek vaj, 1 csipet bors - fekete (őrölt), 1 nagy csipet só, 1 kk pirospaprika (őrölt)

Elkészítés:


1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.

2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.

3. A krém el is készült.

4. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető.

5. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.

Tepertőkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kolbászkrém
Kolbászkrém

1. A héjától megszabadított kolbászt kisebb darabokra vágjuk. 2. Késes aprító tartályába tesszük, majd a vajjal, a tejföllel és a sajtkrémmel összedolgozzuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
HAGYMÁS TEJFÖLÖS MELEGSZENDVICS
HAGYMÁS TEJFÖLÖS MELEGSZENDVICS

A sütőt grill módban előmelegítjük maximum hőfokon. A feltéthez egy tálba nagy lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit, a sajtot (én trappistát használtam) és a hagymát. Összekeve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pannónia sajtkörözött
Pannónia sajtkörözött

1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat. 2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Gombás melegszendvics krém
Gombás melegszendvics krém

1. A vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatosan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. 2. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk