250 g tepertő (finomra darált), 1 db hagyma - vörös, 2 gerezd fokhagyma, 1 csapott ek ketchup, 1 ek majonéz, 2 bő ek vaj, 1 csipet bors - fekete (őrölt), 1 nagy csipet só, 1 kk pirospaprika (őrölt)
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3. A krém el is készült.
4. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető.
5. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő:Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom
Elkészítési idő: 20 perc1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Elkészítési idő: