8 szelet soványabb tarja, majoránna, rozmaring, só, bors, 2 ek mustár, 1 doboz szeletelt gomba, vagy 25 dkg friss gomba, 2-3 fej vöröshagyma, 1 kisebb fej fokhagyma, fél dl ketchup
1. A tarjákat kiverem, sózom, fűszerezem (majoránna, rozmaring, bors) majd megkenem mustárral.
2. Serpenyőben hirtelen kisütöm fehéredésig, ezután tepsibe teszem, megszórom jó sok fokhagymagerezddel, vöröshagyma karikával és egy doboz szeletelt gombával.
3. Fél deci ketchuphoz öntök 1 deci vizet, összerázom és leöntöm vele a cuccot.
4. Fedő alatt puhulásig sütöm, majd megpirítom.
A ceruzababot megmossuk, végeit levágjuk, 6-8 percre sós forrásban lévő vízbe dobjuk majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kéz melegre hűlt 7-8 db babot összefogva 1-2 szelet baco...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tarját felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk, majd lisztbe forgatva elősütjük. Egy nagy tálba a felszeleteljük a krumplit, a paprikát, a paradicsomot, a vörö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst megmossuk. Majd enyhén sós vízben megfőzzük. Leszűrjük. A szűzpecsenyét megmossuk, szárazra töröljük, vékony szeletekre vágjuk. Az ötfűszer-keveréket elkeverjük az étkezé...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a kr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű