Családireceptkönyv.hu

Vizes piskótalap


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás, 6 púpozott ek cukor, 6 ek víz, 8 púpozott ek liszt, 1 tk szódabikarbóna

Elkészítés:


1. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a vízzel és a szódabikarbónával együtt még egy jó ideig keverjük (a régi szakácskönyvek 10 percet javasolnak).

2. Ezután tesszük bele felváltva a lisztet, meg a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Vizes piskótalap

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bory mama
Sütés nélküli almatorta
Sütés nélküli almatorta

A kekszet apró darabokra törjük. A vajat a cukorral és az őrölt fahéjjal habosra keverjük és összedolgozzuk a keksszel, hozzáadjuk az almalevet is. Mikor egy masszát kapunk belőle,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Répatorta - lisztmentes (paleo)
Répatorta - lisztmentes (paleo)

A megtisztított répát kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a kókuszt, az édesítőszert, a szódabikarbónát, a mazsolát, a diót, a fahéjat és a vaníliát rúd kikapart magját vagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Málnakrémes csokitorta
Málnakrémes csokitorta

A darált mogyorót a szódabikarbónával és az eritrittel elkeverjük. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit, majd mikor éppen elolvad, de még nem forr (!) akkor a száraz alapanyagokhoz cs...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bonbon Torta
Bonbon Torta

A piskótát készítjük el először A diókrém receptjét lásd: egyéb ételeknél A temperált bonbonok receptjét egyéb ételek- nél találod

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk