6 tojás, 6 púpozott ek cukor, 6 ek víz, 8 púpozott ek liszt, 1 tk szódabikarbóna
1. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a vízzel és a szódabikarbónával együtt még egy jó ideig keverjük (a régi szakácskönyvek 10 percet javasolnak).
2. Ezután tesszük bele felváltva a lisztet, meg a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A kekszet apró darabokra törjük. A vajat a cukorral és az őrölt fahéjjal habosra keverjük és összedolgozzuk a keksszel, hozzáadjuk az almalevet is. Mikor egy masszát kapunk belőle,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított répát kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a kókuszt, az édesítőszert, a szódabikarbónát, a mazsolát, a diót, a fahéjat és a vaníliát rúd kikapart magját vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált mogyorót a szódabikarbónával és az eritrittel elkeverjük. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit, majd mikor éppen elolvad, de még nem forr (!) akkor a száraz alapanyagokhoz cs...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA piskótát készítjük el először A diókrém receptjét lásd: egyéb ételeknél A temperált bonbonok receptjét egyéb ételek- nél találod
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz