4 db burgonya (nagy), 10 dkg kolbász, 10 dkg füstölt szalonna, 125 g krémsajt (sonkás mackósajt), 10 dkg sajt (trappista), 3 db lila hagyma, fokhagymapor ízlés szerint, bors ízlés szerint, 1 tk paprikakrém (piros arany), 90 g tejföl, 1 ek napraforgó olaj
1. A burgonyát feltesszük egészben héjába főlni.
2. A szalonnát, sajtot, kolbászt felkockázzuk.
3. A kihűlt burgonyát meghámozzuk, majd bevágjuk három helyen és beletesszük a mackósajtot, kolbászt, szalonnát és a hagymát, külön-külön minden vájatban.
4. Ha szétesne a krumpli, akkor fogpiszkálóval összetűzzük.
5. A tejfölbe belereszeljük a trappista sajtot, beletesszük a piros aranyat és a borsot, majd elkeverjük.
6. A burgonyát tepsibe tesszük, a kivájt burgonyaforgácsokat is, és rátesszük a tejfölt.
Így csinálja Gordon A videó elején Gordon karalábét készít, de azt ugorjátok át, a biznisz a 28. másodpercnél kezdődik. Gordon viaszos felületű burgonyát választ (mifelénk fellelh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hámozás után, 1-2 mm vastagságú karikákra vágtam. A muffin sütőt extra szűz olívaolajjal kikentem, vékonyra szelt baconnal kibéleltem és a krumpli karikákat körberaktam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, megszárított karfiolt rózsáira szedem, sózom, borsozom, meglocsolom olívával Jénaiba teszem a rózsákat Rászitálom vékonyan a kakaóport. 180 fokos sütőben lefedve k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felkockázott édesburgonyát sós lobogó vízben főzd puhára, majd szűrd le és hűtsd ki. 2. Ezalatt a majonézt keverd ki, és add hozzá a többi hozzávalót. 3. A szószt keverd át...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű