vaj, répa, só, bors, ételízesítő, fokhagyma,
Vajat olvasztani, karikára szeletelt répát sóval, pici borssal :)
ételízesítővel, fokhagymával ízesítve lesütni.
Hasábokra vágva ugyanezzel az ízesítéssel virsliszerűséget készíthetünk.
A nyers krumplit lereszeljük kis lukú reszelőn, hagyjuk állni, és a felesleges vizet leöntjük róla.A főtt krumplit összetörjük(ne legyen meleg )és összekeverjük a nyers krumplival...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sült zelle...
Elkészítési idő: 45 PERC Nehézség: KönnyűA paszternákot megtisztítottam, hosszában félbevágtam, majd felkarikáztam. Nagyon kevés vízben elkezdtem párolni, sóztam, hozzáadtam egy csipetnyi kakukkfüvet és egy leheletnyi fri...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojást kikeverjük a sóval, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, majd a grízt. Közepes keménységűnek kell lennie. 10 percet pihentetjük, majd a levesbe szaggatjuk egy kanál segítségév...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű