Bármilyen idénygyümölcsből elkészíthető
3-4 almát meghámozva annyi vízbe tenni ami éppen ellepi. Pici sóval ízesíteni. Amíg puhul az alma a habarást kell elkészíteni. Kókusztej+ rizstej+ 1-2 ek lisztet csomómentesre kavarni. A félig megpuhult almát a tűről lehúzni majd lassan belekeverni a habarást, ha szükséges vízzel még hígítani. Felforralni tűzrő levenni és beletenni a fagyasztott gyümölcsöket. Ha félig kihűlt mézzel édesíteni. Amennyiben nem fagyasztott gyümölcsből készül akkor a gyümölcs állagától függően egyszerre kell feltenni főzni. A többi teendő a fent leírtak szerint.
. A vöröshagymát apró kockákra vágom. Az előkészített húst 1 cm-es kockákra vágom. A paprikát és a paradicsomot is hasonló méretű kockákra vágom. (télen lecsó alapot teszek bele)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű