Családireceptkönyv.hu

GYÜMÖLCSLEVES


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Bármilyen idénygyümölcsből elkészíthető

Elkészítés:


3-4 almát meghámozva annyi vízbe tenni ami éppen ellepi. Pici sóval ízesíteni. Amíg puhul az alma a habarást kell elkészíteni. Kókusztej+ rizstej+ 1-2 ek lisztet csomómentesre kavarni. A félig megpuhult almát a tűről lehúzni majd lassan belekeverni a habarást, ha szükséges vízzel még hígítani. Felforralni tűzrő levenni és beletenni a fagyasztott gyümölcsöket. Ha félig kihűlt mézzel édesíteni. Amennyiben nem fagyasztott gyümölcsből készül akkor a gyümölcs állagától függően egyszerre kell feltenni főzni. A többi teendő a fent leírtak szerint.

GYÜMÖLCSLEVES

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tari Éva
Epres gyümölcskrémes (Andi nyomán)
Epres gyümölcskrémes (Andi nyomán)

Epres gyümölcskrémes Andi máshogy csinálja a piskótát, majd ki kell próbálni! De az enyém is jó volt. Elkészítés : - Készítsünk 8 db tojásból egy piskóta lapot : 8 tojá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Birsalmaleves mandarinnal
Birsalmaleves mandarinnal

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. Annyi vízben, ami jól ellepi, feltesszük főni. Közben ízesítjük a sóval, a cukorral, a mézzel, a...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Hideg paradicsomleves
Hideg paradicsomleves

A hozzávalókat simára keverem és a hűtőben alaposan behűtöm. A tetejét egy zöld levélkével díszítem.

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk