Családireceptkönyv.hu

RAKOTT BÁRMI


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g brokkoli megpárolva,( karfiol, savanyú káposzta, zöldbab)
1 hagyma
1 konzerv csicseri konzerv
kb. 1 pohár rizs és 1 pohár köles
1 rizstejszín-ételízesítő
sajt

Elkészítés:


A rizst és a kölest megfőzni. A hagymát megdinsztelni erre rátenni a kézzel- aprítóval összetört csicseriborsót. Fűszerezni sóval, borssal, fokhagymával, piros paprikával. A kihűlt rizst, kölest hozzákeverni. Vajjal kikenni a tepsit lerakni a párolt brokkolit- rövid ideig vízben áztatott savanyú káposztát, erre tenni a rizses-csicseris keveréket. Reszelt sajttal megszórni és ételízesítővel ízesített rizstejszínnel meglocsolni. 180 fokon kb. 30 percig sütni.

RAKOTT BÁRMI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anya-mami
Rakott kel
Rakott kel

A káposztaleveleket megforrázzuk a lobogó vízben kb 20-30 másodperc alatt.Egy fazékban az olajon üvegesre pároljuk a rizst, majd a rizs tömegének duplájának megfelelő mennyiségű ví...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ráchús
Ráchús

-a húst alaposan befűszerezzük -a burgonyát meghámozzuk,karikára vágjuk -a paprikát +paradicsomot felszeleteljük -a hagymát karikázzuk -a tejfölt sózzuk,és a pirospaprikával el...

Elkészítési idő: 35
Nehézség: Közepes
share
Avatar Gulyásleves
Gulyásleves

A húst megmossuk, felkockázzuk. A hagymákat apróra vágjuk. A zöldségeket és a burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk. Elkészítés Egy fazékban a felolvasztott zsírban megfonnyasz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Tenkeshegyi parasztos libamáj
Tenkeshegyi parasztos libamáj

A májakat hosszában vágjuk ketté és tegyük egy lábosba, melynek az alját megkentünk libazsírral. Ezután borítsuk be a félkarikára vágott vöröshagymával, a karikára vágott paradicso...

Elkészítési idő: gyors
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk