Sóska leveles vagy fagyasztott
só,
kókusztejszín
zabpehelyliszt-csicseriborsóliszt
méz
1 csomag fagyasztott sóskát pici sóval és annyi vízzel, felöntve főzni, kiengedni, ami éppen ellepi. Habarást készíteni kókusztejszínből, csicseri liszt-zabpehelyliszt (összesen kb 1 púpozott evőkanál )keverékéből. Ha már langyos mézzel édesíteni.
Krumplit meghámozzuk és bevagdossuk. Kolbászt vékony szeletekre felkarikázzuk,szalonnát vékonyan felszeleteljük. Krumplin minden hézagba szalonnát és kolbászt teszünk. Hagymát megp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a chili paprikát apróra a szalonnát kis kockákra vágtam. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük az átnyomott fokhagymát, elkeverjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát hagyományos módon megfőzzük. Egy tepsit kizsírozunk. A tészta 1/3 részét eloszlatjuk benne. A tetejére a szeletelt sajtból teszünk egy réteget. Következő réteg ismét 1/3...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűElkészítési javaslat: 1. A kockára vágott csirkemellet kevés olajon megpirítjuk. 2. Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockákra vágott hagymát és paprikát, majd 3 pe...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű