csirkecomb (mell)
liszt
tej
fűszerek
zsír
hagyma
fokhagyma
reszelt sajt
Serpenyőben olajat forrósítok, a combokat fűszerezem, majd fűszeres lisztbe forgatom és a forró olajban elősütöm, majd megfordítom és a másik oldalát is megsütöm...
Jénaiba szedem, rászeletelem a hagymát...és fűszerezem, közben a visszamaradt olajba egy kevés vajat teszek, beleszórom a lisztet, megpirítom, felöntöm a tejjel és felforralom, végül belerakom a reszelt sajtot és a csirkére öntöm...
A tetejére reszelt sajtot szórok, fóliával letakarom és megsütöm.
Félidőben leveszem róla a fóliát és leöntöm róla a felesleges zsírt és pirosra sütöm Párolt rizzsel tálalom.
Előre megfőzöm a rizst. Megdinsztelem a hagymát hozzáadom az apró kockákra darabolt húst, és mirelitet pici vízzel felöntöm fűszerezem és készre főzöm. Ezután jön a rétegezés...
Elkészítési idő:1. A BBQ szószhoz apróra vágjuk a vöröshagymát és kevés olajon aranyszínűre pirítjuk. 2. Ráöntjük a két doboz kólát, és elforraljuk a felét, majd beledobjuk a babért és tovább for...
Elkészítési idő: 1 óra 30 percA megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. A hasüregbe belerakjuk a gyümölcsöket, és a két lábá...
Elkészítési idő: