1/2 kg meggy
4 evk cukor
1 mkk só
2 db fahéj
5 db szegfűszeg
1 dl főzőtejszín
1 púpos ek liszt
2 l víz
A meggyet a vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget.
20 perc múlva behabarjuk a levest: a tejszínben simára keverjük a lisztet, egy kevés vízzel hígítjuk és hozzáöntjük a leveshez, majd összeforraljuk.
A szárától megtisztított, megmosott ribiszkét átpasszírozom. A frissen kinyomott és megszűrt levet turmixgépbe öntöm. Beleteszem a tojássárgáját, a kristálycukrot, a tejet, a tejsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C. 2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors. 3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú szeletekre. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű