1 adag maradék majoránnás marhatokány
2-3 evk liszt
2 dl főzőtejszín
1 evk mustár (aki szereti, dijonit is rakhat bele)
A maradék marhasültet pici vízzel felmelegítem, mustárral ízesítem :
és a lisztes tejszínnel felforralom. Kifőtt spagettivel tálalom.
A serpenyőt feltesszük a tűzre, s ha már jó forró, 1-2 ek. kókuszzsírt teszünk bele. Ha az is jó forró, beletesszük a húst, magas lángon 5-5 percig sütjük. Félretesszük, s a só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszernövényeket apróra vágjuk. De tényleg apróra, mintha aprítóval dolgoznánk (egyébként azzal is dolgozhatunk). A fokhagymát összezúzzuk, vagy lereszeljük. Befőttes üvegbe tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hátszínszeleteket mindkét oldalon meghintem a fūszersóval, kevés mustárral megkenem, kevés olajba mártom és a hūtõbe helyezem. Néhány óra múlva már süthetem is, forró zsírban va...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk. 2. A megtisztított, megmo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz