25 dkg ráma
10 dkg porcukor
1 csomag vanillincukor
25 dkg liszt
10 dkg pudingpor
A puha margarint, cukrot, vanillincukrot alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és pudingport.
Majd dió nagyságú golyókat készítünk, egy villa segítségével lelapítjuk a golyókat.
Sütőpapírra helyezzük egy tepsibe és 180-200 fokon 10-12 percig sütjük, de csak addig, hogy világos maradjon. Rácson hagyjuk kihűlni.
Piskóta elkészítése: A tojásfehérjéket a cukorral keményre felvertem,hozzá adtam a tojássárgákat,jól kidolgoztam. A lisztet a sütőporral összekevertem és a masszába óvatosan be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, cukrot, sütőport vaníliás cukrot, vizet a hideg, darabolt margarinnal összegyúrjuk, teszünk hozzá egy kicsit a darált mogyoróból és 3 cm hengereket készítünk. Megkenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babapiskótát morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá a felolvasztott margarint és keverjük alaposan össze. Ezután kanalanként adjuk hozzá a tejet, hogy könnyen összeálljon a tészta. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához 1 dl tejet 1 tk cukorral meglangyosítunk, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, elvegyítjük benne a sót, a porcukrot, azután a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű