25 dkg ráma
10 dkg porcukor
1 csomag vanillincukor
25 dkg liszt
10 dkg pudingpor
A puha margarint, cukrot, vanillincukrot alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és pudingport.
Majd dió nagyságú golyókat készítünk, egy villa segítségével lelapítjuk a golyókat.
Sütőpapírra helyezzük egy tepsibe és 180-200 fokon 10-12 percig sütjük, de csak addig, hogy világos maradjon. Rácson hagyjuk kihűlni.
Ezeket egy tálba téve összeturmixoljuk. Még tettem bele egy kis mazsolát és aprított diót, mert azt úgy szeretem, és kizsírozott gyümölcskenyér formába öntöttem! Majd betettem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a kakaóport és a cukrot. Belereszeljük a citrom héját, ezután a vajat és a tojásokat is a száraz hozzávalókhoz adjuk. Mikor össze...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűFél l tejből 4 ek cukorral a szokásos módon vaníliapudingot készítünk, a másik fél l tejből 4 ek cukorral pedig csokipudingot készítünk. Mindkettőt gyakran átkeverve langyosra hűtj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis tepsi, előmelegített sima (!) sütő 175 °C A tészta összeállítás után pihenjen hűvösön 1/2 órát. Majd ketté kell osztani, az első részt kinyújtani, megszurkálni és félig megsüt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű