csokis piskóta
a krémhez:
3 e.k. kakaópor
7 e.k. liszt
7 e.k. cukor
5 dl tej
Sütünk csokis piskótát.
A krémhez a lisztet, a kakóport, a cukrot és a tejet összekeverjük, csomómentere kikeverjük és úgy főzzük meg, mint a pudingot.
Ha kihűlt a krém, 25 dkg habosra kevert margarinnal összekeverjük.
A száraz összetevőket alaposan elkevertem, hozzáadtam a meleg tejet és a benne megolvasztott vajat, majd a tojás és robotgép dagasztóspiráljával szépen összedolgoztam a tésztát (ek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jól összekeverem. Zsírpapírral bélelt tepsire teszem kis halmokban, majd egy kicsit lelapítom, hogy kerek kis keksz formája legyen. 200 fokon alul felül sütésre á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet, a cukrot, a puha margarint, a vaníliás cukrot, és a tejet összegyúrjuk, majd kétfelé vesszük. Egyik felébe belegyúrjuk a rumaromát és a kakaóport, a másik felébe a diót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozááadjuk a tejfölt és a sót. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk a tésztát és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű