4 db alma
4 dl tej
2 tojás
liszt
só
cukor
fahéj
olaj
Az almát meghámozzuk, magházát kivesszük, majd kb fél cm vastag karikára vágjuk. A felhasználásig citromos vízben tartjuk, hogy ne barnuljon meg.
A tojásokat felverjük, adunk hozzá pici sót, majd annyi tejet és lisztet, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk. Ha elkészültünk, feltesszük serpenyőbe az olajat, felforrósítjuk. Az almakarikákat lisztbe mártjuk, majd a palacsintatésztába és mindkét felüket 2-3 perc alatt szép aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre rakjuk, hogy feligya a felesleges olajat, majd fahéjas porcukorral megszórjuk, és tálaljuk.
Elkészítés: A banánt és kivit megpucoltam, felkarikáztam, majd 4-5 órára a fagyasztóba tettem őket.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Édes sütemények > Gyümölcsös sütik > Epres sütik > Epres képviselőfánk Epres képviselőfánk Galéria (2) Epres képviselőfánk Beküldve: 2013.08...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A piskóta hozzávalóit kikeverjük robotgéppel, és zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokon 10 perc a sütési idő. A túrót a citromhéjjal, és a vaníliás cukorral meg...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehézaz epret ha kiengedett passzírozzuk a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk és összekeverjük óvatosan a felvert habbal tálakba töltjük és egy órára hűtőszekrénybe tesszük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű