10 dkg vajat,
5 dkg cukrot,
5 evőkanál kakaó
15 dkg darált keksz
, 5 dkg durvára vágott dió
15 dkg kókuszreszelék
Krém: 10 dkg puha vaj
25 dkg porcukor
4 dkg főzés nélküli puding
o,5 dl tejszint.
Tető: 2o dkg étcsoki
kevés étolajjal felolvasztva.
10 dkg vajat, 5 dkg cukrot, 5 evőkanál kakaót gőz fölött felfőzünk. Levesszük a tűzről belekeverünk 15 dkg darált kekszet, 5 dkg durvára vágott mogyorót,vagy diót, 15 dkg kókuszreszeléket. Ezt összegyúrjuk, majd egy tepsibe nyomkodjuk.
Krém: 10 dkg puha vajat kikeverünk habosra 25 dkg porcukorral, ehhez adunk 4 dkg főzés nélküli pudingot, majd o,5 dl tejszint. ezt jól kikeverjük, és rákenyjük a kakaós masszára.
Tető: 2o dkg étcsoki kevés étolajjal felolvasztva.
1. A tejet egy nagy edénybe öntjük, a tűzhelyre tesszük és kis lángra kapcsoljuk. 2. Habverővel (elektromos) fehéredésig keverjük a tojásokat a cukorral, és az edénybe öntjük....
Elkészítési idő:A darált dióba belekeverjük a citrom reszelt héját, a rumot és a sütőport. A porcukrot kikeverjük a tojás fehérjével és a vaníliás cukorral. Ha már sűrű, beleöntjük a citrom levét...
Elkészítési idő:A zsírt a tojás sárgájával és a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a keményre vert fehérjét és a lisztes manduát. Tortaformát kikenjük vajjal, megszorjuk zsemlemorzsával...
Elkészítési idő: