0,5 kg gomba
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
Tartár:
tejföl
mustár
majonéz
csipet cukor
só, bors
A gombákat megmosom, leszárítom, majd a szokásos liszt-tojás-morzsa-ba panírozom. Forró olajban kisütöm és a mártással tálalom.
A mártás: a tejfölbe ízlés szerint a hozzávalókat belekeverem.
Mix all the sauce ingredients in a bowl and set aside. You can also add them directly to the pan at step 5. Heat oil over medium high heat in a large skillet. Add garlic and cook...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat daraboljuk fel, tegyük lábosba, adjunk hozzá 3 ek olívaolajat, az aprított fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, forralva főzzünk belőle sűrű mártást. A végén adjuk hoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes