1 db cukkini (nem baj, ha nagyobb)
kb 1/2 kg darált hús
fűszerek (só, bors, majoránna)
liszt
tojás
morzsa
A cukkinit kb ujjnyi vastag karikákra vágom, a darált húst fűszerezem, majd kis adagonként a cukkini karikákba nyomkodom.
A szokásos módon panírozom, (morzsába lehet 2x is), majd bő, forró olajban ropogósra sütöm.
A kétszer morzsás panírozás miatt egy kicsit vastagabb a "bundája", de nagyon finom.
A húst felszeleteljük és átkenjük a fűszerekkel, majd forró olajban mindkét oldalát 5-7 percen át sütjük, ezt követően egy tányérra tesszük. Közben a hagymát és a zellert felvagdo...
Elkészítési idő:A cukkinit megmossuk, a szárát eltávolítjuk. Ezután félbe vágjuk, a magját pedig kivájjuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon pereme is, hogy a sajt ne folyjon ki belőle. A füstölt saj...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, robotgéppel összeállítjuk, majd kinyújtjuk. Kivajazunk egy hőálló edényt és belesimítjuk. A káposztát közben lereszeljük és egy kevés olíva...
Elkészítési idő: