1 db cukkini (nem baj, ha nagyobb)
kb 1/2 kg darált hús
fűszerek (só, bors, majoránna)
liszt
tojás
morzsa
A cukkinit kb ujjnyi vastag karikákra vágom, a darált húst fűszerezem, majd kis adagonként a cukkini karikákba nyomkodom.
A szokásos módon panírozom, (morzsába lehet 2x is), majd bő, forró olajban ropogósra sütöm.
A kétszer morzsás panírozás miatt egy kicsit vastagabb a "bundája", de nagyon finom.
A vöröshagymát, és a fokhagymát finomra vágjuk. A káposztaleveleket elfelezzük, erüket kivágjuk. Egy keverőtálban a darált húshoz adjuk hagymát, fokhagymát, és a száraz r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt felvágjuk közepesen vastag szeletekre (ki sem kell klopfolni, mert úgyis összesülnek). Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk sertéssült fűszersóval és fokhagyma granulátummal. Kio...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap: A húst 2-3 ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, őrölt feketeborssal és majoránnával megszórjuk. Egy tálba a mustárt, az összenyomott fokhagymát és a paprikakrémet öss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesSaját házi hamburgerünk Recept: Kb. 1/2 kg darált sertéshús ( nem az előre dobozolt) Fűszerek: só, bors, reszelt fokhagyma Kis gombócokat formálunk, majd teflonos serpenyőbe z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű