szikkadt zsemle
1-2 db tojás
maradék gépsonka
medve, maci vagy bármilyen más háromszög sajt
petrezselyem, vagy sindling
4-5 szem gomba
reszelt trappista
A zsemlék belsejét kivájom, a hozzávalókkal a belsejét összekeverem, és a zsemlékbe töltöm.
Forró sütőben összesütöm.
Ha van több tojásom, 1-1db-ot ütök a zsemlékbe és teteje nélkül sütöm meg.
A hozzávalókat mindenki úgy alakíthatja, ahogyan ízlése és a hűtőben található alapanyagok engedik.
Összegyúrjuk a tészta hozzàvalóit, majd hagyjuk pihenni. Kikeverjük a szàmunkra tetsző szószt, és előkészítjük a tölteléket. A tésztàt négy egyenlő részre osztjuk, és egyesséve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáit habosra keverjük a sóval, a joghurttal (v. mascarponéval), a fehérjéket pedig a szódabikarbónával. Ízlés szerint fűszerezhetjük. A felvert habot lazán hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű