1 cs. fagyasztott tonhal
1 doboz ananász konzerv
méz
fahéj
olaj
paprika, só, bors, liszt
A lisztbe keverek egy kevés borsot, és annyi pirospaprikát, hogy szép színe legyen.
A lesózott haldarabokat beleforgatom és bő, forró olajban megsütöm. Amíg elkészül, addig az ananászt lecsepegtetem, kevés vajat olvasztok, beleteszem az ananászkarikákat és megcsurgatom mézzel, megszórom fahéjjal..
Kicsit megkapatom a gyümölcsöt és megfőzöm a halhoz a rizst is. Amikor elkészült, már csak tálalnom kell.
Ahogy készült: Héjában főztem meg a krumplit,majd felkarikáztam a jénaiba A halszeleteket elősütöttem olajon,betekertem bacon szalonnába és rárakosgattam a krumplira A szokásos...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA steakburgonyához A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Szeletekre vágjuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, fűszerezzük, és 200 fokon 20-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmustárral citrommal bekenni, és be a sütőbe. jó ropogósra sül
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A halszeleteket sózzuk, daráljunk rá borsot. Egy tepsit béleljünk ki alufóliával, vékonyan kenjük be olajjal. 2. A felaprított petrezselymet keverjük össze a finomra vágott fok...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű