1 cs. fagyasztott tonhal
1 doboz ananász konzerv
méz
fahéj
olaj
paprika, só, bors, liszt
A lisztbe keverek egy kevés borsot, és annyi pirospaprikát, hogy szép színe legyen.
A lesózott haldarabokat beleforgatom és bő, forró olajban megsütöm. Amíg elkészül, addig az ananászt lecsepegtetem, kevés vajat olvasztok, beleteszem az ananászkarikákat és megcsurgatom mézzel, megszórom fahéjjal..
Kicsit megkapatom a gyümölcsöt és megfőzöm a halhoz a rizst is. Amikor elkészült, már csak tálalnom kell.
A lebőrözött lazacfiléket pirított, darált dióval, fokhagymával, kevés mézzel bedörzsöljük, egy éjszakán át érleljük. Másnap tengeri só és kristálycukor 1-1 arányú keverékébe tessz...
Elkészítési idő: 20 percA halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az ö...
Elkészítési idő:A halat lepikkelyezzük és kb 5 cm-es szeletekre vágjuk. A halat először megszórjuk sóval. A citrom héját reszeljük le, a levét facsarjuk ki. Ezt öntsük a halra és a citromhéjjal d...
Elkészítési idő: