Hólabda
Tészta:
8 tojássárgáját,20 dkg porcukorral,8 kanál forró vízzel habosra keverünk.Hozzá adunk 2 e.kanál kakaót,25 dkg lisztet,1 cs sütőport és a 8 tojás keményre felvert habját.Két részben sütjük.
Krém:
fél liter tejben,5 kanál lisztet sűrűre főzünk és hagyjuk kihülni.20 dkg Rámát 20 dkg porcukorral,1 cs vaníliás cukorral habosra keverjük és a kihűlt főzött krémhez mixeljük.
A piskótákat pogácsaszaggatóval lukasztjuk,krémmel megkenjük,összeragasztjuk.külsejét szintén ezzel a krémmel kenjük,kókuszba forgatjuk
kb. 30 dkg diot osszekevertem 2 pupos teaskanal kakaoval, 2-3 tojassal, es izles szerint mezzel. Suru darabos folyekony masszat kaptam, amit evokanallal kiadagoltam sutopapirra, es...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát lereszelem. A cukrot, vaníliás cukor, olajat habosra keverem, beleütöm egyesével a tojásokat, fűszereket és ismét habosra keverem. Sütőporral és szódabikarbónával elk...
Elkészítési idő: kb. 30 perc Nehézség: KönnyűTészta:1. A lisztet a sóval és a cukorral tálba szitáljuk. A vajat 1 cm-es kockákra vágjuk, a liszthez adjuk. A vajat a liszttel elmorzsoljuk (1. kép), hogy a tészta morzsolt kenyé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a vajjal és 1 csomag vaníliás cukorral jól kikeverünk, majd hozzáadjuk a tojást. Beletesszük a tejet, a sütőporral, kakaóporral összekevert lisztet. A citrom reszelt h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű