4db sárgarépa
1db fehérrépa
1üveg zöldborsó
3db krumpli
reszelt tészta
delikát, pirospaprika, liszt, cukor
A répát, és a fehérrépát apró kockákra vágom, és kevés olajon fedő alatt megpárolom. Ha megpuhult, akkor teszek rá 1 kanál lisztet, és 1 fél kanál pirospaprikát,majd felengedem vízzel. Ha a víz felforrt, beleteszem a kockákra vágott krumplit, és a reszelt tésztát. Amikor a krumpli megfőtt, beleöntöm az üveges zöldborsót. Teszek bele 1 evőkanál delikátot,és 1 evőkanál cukrot. Összeforralom, és elzárom, fedő alatt 10 percet állni hagyom, és tálalom!
A megtisztított zellert szeletelem, kb. 1x1 cm-es kockákra darabolom, a hagymákat aprítom. A felhevített olajban a zellerkockákat magas hőfokon kb. 5 percig kevergetve dinsztel...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűSárgarépát, zöldséget megtisztítjuk és karikára vágjuk. Egy kisebb fej vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a zöldségekkel egy kanál olajban megpároljuk. Megszórjuk pirospaprikával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott málnából a legszebb szemeket kiválogatjuk, és félretesszük. A többit meghintjük őrölt fahéjjal, vaníliás cukorral és kristálycukorral. Hozzáreszeljük a narancs és a c...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát és a zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát, a paradicsomot és a paprikát apró kockára, a zöldségeket pedig karikára vágjuk. A húsról levágjuk a nagyobb zsírréteget, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes