Hozzávalók:
2 tojás
2 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
3 ek kristálycukor
2 dl tej
vanília
10 dkg vaj
2 egész tojást elkeverünk 2 evőkanál liszttel, 1 evőkanál kakaóval, 3 evőkanál cukorral, felöntjük 2 dl egy darabka vaníliával felfőzött tejjel, és állandó keverés mellett gyenge tűzön, vagy gáz fölött, sűrűre főzzük. A tűztől levéve addig keverjük, míg ki nem hűl. Akkor beleteszünk 10 dkg vajat és simára keverjük. Ha teljesen kihűlt megkenjük a tortalapokat és hidegre tesszük. Legjobb, ha a fogyasztás előtti napon töltjük meg a tortát, és hidegen tartjuk.
Tipp: Ha még csokisabb krémre vágysz, a végén keverj bele 5 dkg étcsokoládé cseppet.
A 2 egész tojást a cukorral és a tejjel habosra kavarjuk, apránként hozzáadjuk az olajat. A lisztet elvegyítjük a kakaóval és a sütőporral, majd a tojásos masszába kavarjuk. A kré...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűTejet, kávét, cukrot, kakaót, pudingokat sűrű krémmé főzzük és forrón belekeverjük a margarint. Még melegen összeragasztjuk vele a kekszeket, a maradék krémmel kívülről bekenjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni. Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kienge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtészta az anyagokat összedolgozzuk és 3 lapot sütünk tepsi hátán krém a cukrot a margarinnal habosra keverjük...a vízzel a pudingot felfőzzük majd a tűzről levéve hozzákeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű