5 db tojás
150 g porcukor
175 ml víz
250 g vaj
1 tasak sütőpor
375 g liszt
2 ek cukrozatlan kakaópor
A vajat megolvasztjuk, a tojásokat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a vizet a vajat és jól kikeverjük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és fokozatosan a tojásos keverékhez adjuk.
Csomómentesre keverjük, majd a massza felét átöntjük egy másik tálba.
Az egyik tál tartalmához hozzákeverjük a két evőkanál kakaóport.
Felváltva kanalazzuk a fehér és a barna tésztát, mindig középre.
180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
A tortához a céklát botmixerrel pürésítjük. A csokoládét a kókuszolajjal és a kávéval vízgőz fölött felolvasztjuk, visszahűtjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgá...
Elkészítési idő:A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét tegyük egy tálba. A tojások fehérjéből a csipet sóval verjünk kemény habot, a hab akkor van kész, amikor kemény, és szép fényes. A tojássárg...
Elkészítési idő:1. Áztassuk hideg vízbe a 12 lapból álló színtelen zselatint. 2. Melegítsük fel a tejszínhabot, és engedjük fel benne a zselatinlapokat. 3. A megmosott epret turmixoljuk ös...
Elkészítési idő: