1 kg filézett csirkemell ,
20 dkg bacon szalonna,
20 dkg gépsonka ,
20 dkg sajt , só
A megmosott húsokat hosszában kettévágjuk, kiterítjük, bevagdossuk és kikloffoljuk
Enyhén megsózzuk
Ráhelyezünk 2 szelet sonkát 2 szelet sajtot
Szorosan rolád formába tekerjük, hústűvel összetűzzük
Két szelet baconszalonnával körbetekerjük
Egy mélyebb tepsibe egymás mellé rakjuk, majd kb. 1 dl vízzel leöntjük
Lefóliázzuk
Sütőben 200 fokon kb. 30 percig sütjük, sörrel meglocsoljuk, és további 20 percig sütjük
10 percig fólia nélkül sütjük, hogy megpiruljon a baconszalonna
1. A csirkecomb bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, és a megtisztított felszeletelt gombát a hús meg a bőr közé csúsztatjuk. 2. Utána a húst fűszerekkel, margarinnal bedörzsöljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat ferdén bevágjuk,úgy hogy ne szakadjon ki. Valójában zsebeket készítünk a fűszervajnak.besózzuk,borsozzuk,és félretesszük. A fűszervajhoz aprítjuk a medvehagymát jó apr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz olajon üvegesre futtatjuk az apróra vágott vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet és megszórjuk a pirospaprikával. Rátesszük a közben kockára vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páchoz valókat összekeverjük. A csirkét feldaraboljuk (a szárnyakat levágjuk, a mellét négy részre vágjuk, a combokat és a hátát kettévágjuk) 12 részre, és alaposan bedörzsöljük...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Közepes