csirkemell
karalábé
burgonya
rozmaring
kakukkfű
olaj
vaj
hagyma
szerecsendió
fehér bors
só
A csirkemellet (bőr nélkül) kakukkfűvel, rozmaringgal lepirítottam serpenyőben, majd negyed órára sütőbe tettem, vajjal locsolgattam. Dinsztelt hagymán átforgattam a kockára vágott karalábét, szerecsendióval és fehér borssal ízesítettem, majd miután megfőtt lepürésítettem, és passzíroztam majd vajat adtam hozzá. A burgonyát közepes vastagságú reszelőn lereszeltem, majd átmostam, olajban kisütöttem, majd sóztam
1 A csirkemell filét felkockázzuk, majd egy serpenyőben olajat melegítünk. 2 A bunda hozzávalóit egy tálban csomómentesen összekeverjük. A víz mennyisége a tojás méretétől függő...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: KönnyűA csirkét kifilézem, majd megtörlöm őket. Fogok egy tálat, amiben összekeverem az olajat, a mustárt és a mézet, valamint a fűszereket (csilit csak módjával). Beleforgatom a húst,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paradicsomszószt összekeverem a fűszerekkel, 2 evőkanál vízzel, majd beleforgatom a csirkemellet. Tapadásmentes serpenyőben készre sütöm. Most párolt zöldbabbal tálaltam, de í...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk fel minél kisebb kockákra a szín húst. Vegyük elő a botmixerünket, és türelmesen, szépen lassan (a botmixerünket nem leégetve) pépesítsük össze a húst a fokhagymával és a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű